Saltar al contenido
Portada » Curs d’Autoestima creixement personal a Vic

Curs d’Autoestima creixement personal a Vic

Terapia Gestalt vic curso autoestima i crecimiento personal vic

Curs d'Autoestima i Creixement Personal

“Estimar-me amb la força del grup”

Aquest curs és una oportunitat única per a créixer i desenvolupar-nos com a éssers humans plens i autèntics.

estimar-te amb la força del grup Vic

INSCRIU-TE JA!

INICI 29 D'OCTUBRE

La data d'inici s'acosta, així que no ho pensis més i reserva la teva plaça com més aviat millor.

Les places són limitades. T'esperem amb els braços oberts!

Tens dubtes, sol·licita la teva entrevista per whatsapp 691 686 571 

vull reservar la meva plaça

El Curs és una oportunitat única per a explorar i desenvolupar la nostra autoestima i el nostre creixement personal d’una manera profunda i significativa. Trobaràs un espai segur i acollidor per a aprendre i créixer, a través de dinàmiques grupals i exercicis individuals et desafiaràs a tu mateix/a a sortir de la teva zona de confort i a explorar noves maneres de ser i estar en el món.

Pilars del curs Autoestima i Creixement personal

L’autoconeixement  és una de les bases fonamentals d’aquest curs, ja que només a través d’ell podràs comprendre les teves emocions, pensaments i comportaments.

L’autoestima és un altre aspecte que es treballa de manera profunda, pel fet que és fonamental per a tenir una vida plena i satisfactòria. Aprendràs a estimar-te, valorar-te i a reconèixer el teu propi valor com a persona. Descobriràs les teves pròpies qualitats i fortaleses, construint així una autoimatge més positiva i saludable.

Les creences limitants són un dels obstacles més comuns que ens impedeixen avançar en la vida. En aquest curs, aprendràs a identificar i transformar aquestes creences que et limiten, permetent-te aconseguir les teves metes i somnis.

La gestió emocional. Moltes vegades, no saps com manejar les teves emocions i això et genera ansietat i angoixa. En aquest curs descobriràs, reconeixeràs i expressaràs les teves emocions de manera saludable, aprendràs a gestionar-les de manera adequada. I això et permetrà viure amb major equilibri emocional i experimentar una major pau interior

Relacions personals. Aprendràs i prendràs consciència de com els teus sentiments i emocions t’afecten en la manera de comunicar-te. Desenvoluparàs habilitats de comunicació que et permetran millorar les teves relacions personals. (Parella, pares, mares, fills, amics…)

L’expressió corporal A través del moviment, la música i la connexió amb el teu cos, podràs alliberar emocions reprimides i expressar-te de manera autèntica permetent-te connectar amb tu ser interior, estar més present i viure de forma més conscient.

La creativitat és un altre dels pilars d’aquest curs, juga un paper important en aquest procés d’autodescobriment. Aprendràs a despertar la teva creativitat innata a través d’activitats com la pintura, la música i el moviment corporal.

Descobriràs com aquestes expressions creatives poden ser una poderosa eina d’autoexpressió i sanació. A través de diferents tècniques i exercicis, podràs despertar la teva imaginació i explorar noves formes d’expressió.

curs-autoestima-cratividad-gestalt-vic

La paraula, el cos, la música, la pintura i el moviment seran les nostres eines principals en aquest viatge de creixement personal. Aprendràs a escoltar i honrar els senyals del teu cos, reconeixent la saviesa que aquest alberga. La música i la pintura seran els teus aliats en l’exploració i expressió de les teves emocions més profundes. Et sorprendràs de la bellesa i l’autenticitat que pots crear a través d’aquestes formes d’expressió.

OBERTES INSCRIPCIONS.

Inici octubre 2023.
Imparteix: Sara Medel
Imprescindible entrevista prèvia amb la terapeuta que ho imparteix.
Sol·licita la teva entrevista per whatsapp 691 686 571

Curs Facilitat per

Sara-Medel-Terapeuta-Gestalt- vic autoestima curso de crecimiento

“Sento que iniciar un procés d’autoconeixement és un acte d’amor cap a un mateix i cap als altres”

Soc Sara Medel Terapeuta Gestalt tinc cinquanta-sis anys, fa més de catorze anys que acompanyo a persones en els seus processos de creixement personal. Estic especialitzada en persones que han perdut la confiança en si mateixos viuen amb una baixa autoestima i s’han desconnectat de la seva pròpia alegria. Els acompanyo al fet que aprenguin a valorar-se a enfortir la seva autoestima a guanyar més confiança en ells mateixos i més seguretat davant els altres
és el motiu pel qual cada dia continuo aprofundint en el desenvolupament de les persones des de la meva consulta, on realitzo teràpia individual i grups de creixement personal.

Sara Medel terapeuta Gestalt, Coach. Facilitadora de Costelaciones Familiars, Facilitadora de Biodansa. Practitioner PNL. Facilitadora de Teatre Terapèutic i reptes creatius. Especialitzada en autoestima i relacions personals.

Metodologia

El programa del curs d’autoestima i creixement personal “Estimar-me amb la força del grup” és un procés de transformació personal, amb una metodologia que integra el treball amb el cos, la ment, les emocions.
He dissenyat una metodologia propia en la qual integro recursos de diferents disciplines. Gestalt, Coaching, PNL,Biodansa, Teatre terapèutic, Reptes creatius i Pintura expressiva per a oferir-te un programa transformador i útil.
La metodologia del curs es basa en la idea que el cos és un reflex de les nostres emocions i pensaments. A través d’exercicis pràctics i experiències sensorials, aprendràs a escoltar i comprendre els senyals que el teu cos t’envia. Això et permetrà connectar de manera més profunda amb tu mateix i amb els altres, creant vincles autèntics i significatius.
L’aprenentatge és teòric vivencial de manera que podràs anar incorporant en el teu dia a dia l’après en cada trobada.
Tot això en un espai de trobada en grup on poder expressar, compartir i aprendre en entorn de seguretat i confiança, en un ambient lúdic treballant de manera vivencial integrant la ment el cos les emocions i l’ànima de cadascun de nosaltres.

Informació del curs

Curso-de-autoestima-gestalt-movimiento

Un espai de trobada en grup on poder expressar, compartir i aprendre en entorn de seguretat i confiança, en un ambient lúdic treballant de manera vivencial integrant la ment el cos les emocions i l’ànima de cadascun de nosaltres.

Horaris
Horari: 9:30 h a 14:00 h  1 diumenge al mes
Inici 29 d’octubre

Mòdul tardor: 29 octubre, 19 novembre, 3 desembre.

Mòdul hivern: 14 gener, 11 febrer, 3 març,

Mòdul Primavera: 7 abril, 12 i 26 maig

Preu: 165 € per trimestre

LLoc: espai creatiu vic Passeig de la generalitat 18 Vic

No importa la teva edat, gènere o experiència prèvia, aquest curs està dissenyat per a tots aquells que desitgin transformar la seva vida i sentir l’alegria de ser un mateix.

OBERTES INSCRIPCIONS. Curs 2023-2024

La data d'inici s'acosta, així que no ho pensis més i reserva la teva plaça com més aviat millor. Inici 29 d'octubre. T'esperem amb els braços oberts!

Sol·licita la teva entrevista per whatsapp 691 686 571 o omple el formulari

Sol·licita la teva entrevista